Stickers en decoratie van jouw club

Een voetbalshirt met bedrukking of een trainingspak van jouw favoriete club heeft toch bijna iedereen? Of nog een stapje verder, een seizoenkaart om elke wedstrijd bij te wonen. Naast deze manieren van supporten zijn er nog veel andere manieren om te laten zien dat jij van je club houdt. In dit artikel lees je onder meer over wat je kunt laten bedrukken van jouw favoriete club.

Diverse soorten Ajax stickers
Stickers is misschien niet het eerste waar je aan denkt bij het laten zien dat je ergens fan van bent, maar dat kan wel degelijk veranderen na het lezen van de volgende voorbeelden. Een sticker is niet alleen een klein plakkertje voor op papier. Het is eigenlijk een heel uitgebreid product. Zo kan je bijvoorbeeld ook sticker voor op je raam laten maken of een quote laten drukken als sticker. Als fan van Ajax is het toch geweldig om een quote van een legende te laten maken als sticker en deze thuis op te plakken als decoratie. Bijvoorbeeld “Als je niet ken winnen, moet je zorgen dat je niet verliest” van Johan Cruijff. Of een heel deel van een muur te laten bestickeren met gekkotex om zo de Johan Cruijff Arena als het ware in huis te halen. Echter is het bij het laten maken van stickers wel belangrijk dat ze van goede kwaliteit zijn en na verloop van tijd niet of nauwelijks gaan verkleuren. Bij de stickers van Drukbedrijf heb je daar in ieder geval nooit last van. Drukbedrijf is gespecialiseerd in al het drukwerk wat je kunt bedenken en vooral in stickers. Laat je door hen dus vooral goed inlichten in de mogelijkheden.

Ajax decoratie in huis
Na het plaatsen van stickers is het ook heel erg leuk om thuis een mooie bedrukte plaat op te hangen van jouw favoriete speler of van het hele team. De mogelijkheden met het drukken van een afbeelding voor aan de muur zijn gigantisch. Denk hierbij aan fotobehang, canvasdoeken, aluminium bedrukte platen, een foto op plexiglas of een foto op dibond. Met deze genoemde opties kun je ook weer vele kanten op. Aangezien dibond een niet heel veel voorkomend materiaal is zal deze even toegelicht worden. Dibond is een voor het grootste gedeelte een kunststofplaat met een dunne aluminium toplaag. Door deze samenstelling is het product vrij licht maar toch heel erg stevig. Ideaal om overal op te hangen. Verder zijn de afdrukmogelijkheden op dibond full color, wat wil zeggen dat je letterlijk alles erop kan bedrukken in elke kleur. Verder heb je bij dibond ook een vrije vorm keuze waardoor je een heel gepersonaliseerd product kunt maken. Dibond bedrukken kan wederom bij Drukbedrijf.

Heb je na het lezen van dit artikel nou kriebels gekregen om jouw liefde voor jou club te bewijzen? Dan wensen wij jou veel plezier met het bijvoorbeeld laten drukken van stickers.

Lees meer:
0 reacties
Agenda
wo
24/04
Ajax
21:00
Excelsior
zo
5/05
FC Volendam
14:30
Ajax
zo
12/05
Ajax
14:30
Almere City
zo
19/05
Vitesse
14:30
Ajax
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Feyenoord 30 54 72
3 FC Twente 30 26 60
4 AZ 30 24 55
5 Ajax 30 7 48
6 NEC 30 15 47
7 FC Utrecht 30 2 45
8 Go Ahead Eagles 30 5 42
Bekijk de hele stand