VIDEO | Samenvatting: Jong Ajax geeft zege in 1 (!) minuut weg

0
VIDEO | Samenvatting: Jong Ajax geeft zege in 1 (!) minuut weg

Jong Ajax heeft dinsdagavond niet weten te winnen van FC Volendam in de Keuken Kampioen Divisie. In het Kras Stadion werd het in de absolute slotfase alsnog 3-2 voor de ploeg van trainer Wim Jonk.

In de eerste helft vielen er geen doelpunten. Jong Ajax speelde met een hoog baltempo, maar leed ook veel balverlies. De Amsterdammers en de Volendammers kregen weinig kansen en dus vielen er geen doelpunten.

In de tweede helft vielen die doelpunten wel. In de zestigste minuut schoot Naci Ünüvar Jong Ajax op een 0-1 voorsprong. Via invaller Kian Fitz-Jim wisten de Amsterdammers tien minuten later opnieuw het doel te treffen.

In de slotfase werd het toch nog spannend en gaf Ajax het duel zelfs helemaal uit handen. In de 86ste minuut scoorde oud-Ajacied Zakaria El Azzouzi bij de tweede paal de aansluitingstreffer. In minuut 95 en 96 ging het alsnog helemaal mis voor Jong Ajax. Mulattieri en El Azzouzi scoorden de 2-2 en de 3-2. Dankzij die twee late doelpunten van FC Volendam verloren de Amsterdammers alsnog.

Opstelling Jong Ajax: Kotarski; Q. Timber, Llansana, Kasanwirjo, Baas (Musampa, 95.); Regeer, Ekkelenkamp (Fitz-Jim, 66.), Taylor; Hansen (Yah, 85.), Traoré (Rasmussen, 66.), Ünüvar (Martha, 66.)

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›