FOTO | Ihattaren feliciteert Ajacieden, PSV-fans opnieuw boos

0
FOTO | Ihattaren feliciteert Ajacieden, PSV-fans opnieuw boos

Mohamed Ihattaren heeft opnieuw voor ophef op social media gezorgd. De aanvallende middenvelder van PSV bleef donderdag negentig minuten op de bank bij de Europa League-wedstrijd tegen Olympiakos.

Ihattaren zag vanaf de kant hoe PSV in de slotfase de volgende ronde van het Europese toernooi uit handen gaf door de 2-1 te slikken. Dat zorgde voor grote teleurstelling in Eindhoven, maar Ihattaren besloot na de wedstrijd Ajax-middenvelder Ryan Gravenberch via social media te feliciteren.

Ajax bereikte namelijk wel de volgende ronde van de Europa League door met 2-1 te winnen van de Franse koploper Lille. Ihattaren plaatste twee hartjes en '100' onder een bericht van Gravenberch en likete een foto van Brian Brobbey. Dat zorgde voor grote verontwaardiging bij een aantal PSV-fans. Eveneens met het oog op de komende topper tussen PSV en Ajax.

Dat is de NOS ook opgevallen. "Het feit dat Ihattaren soms zijn sympathie voor (spelers van) Ajax laat blijken, ligt gevoelig bij de Eindhovense achterban", schrijft de omroep. "Flirt Ihattaren op die manier met de Amsterdamse club? Of zorgt hij expres voor wat reuring op sociale media? Het zorgt in ieder geval voor veel vragen."

De NOS is benieuwd of Ihattaren zijn contract bij PSV gaat verlengen. "Het is voorlopig nog onduidelijk wat de toekomst Ihattaren gaat brengen. Wat voor PSV in het voordeel spreekt, is dat de jonge Utrechter nog een lange weg richting de voetbaltop te gaan heeft. Een contractverlenging voelt daardoor als meest logische keuze, maar denken Ihattaren en Raiola er net zo over?"

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›