Stekelenburg mee naar EK? ''Zou een uitstekende keuze zijn''

0
Stekelenburg mee naar EK? ''Zou een uitstekende keuze zijn''

Valentijn Driessen denkt dat Maarten Stekelenburg een goede kans maakt om opgenomen te worden in de EK-selectie van komende zomer. De Ajax-doelman maakt een goede indruk op de chef voetbal van De Telegraaf.

"Frank de Boer weet wat hij aan Stekelenburg heeft. Ze hebben het WK 2010 met elkaar meegemaakt. En bij Ajax speel je een beetje vergelijkbaar als bij het Nederlands elftal, met veel ruimte achter de verdedigers. Als hij fit is, denk ik dat het een uitstekende keuze zou zijn om hem mee te nemen", begint Driessen bij de Kick-Off Podcast van De Telegraaf.

Driessen zou niet gaan voor Feyenoord-doelman Justin Bijlow. "Het liefst zou je ook een talenvolle doelman meenemen, maar als hij altijd geblesseerd is… Stel je voor dat je drie keepers meeneemt en je talentvolle doelman én eerste keeper geblesseerd raken, dan zit je met een speler als reservekeeper."

Ook Ajax-watcher Mike Verweij is overtuigd van Stekelenburg. "Toen Stekelenburg deze kant op kwam, was ik een beetje huiverig. Hij heeft het imago dat hij niet altijd als topsporter heeft geleefd, maar het tegendeel blijkt waar. Hij is fit, scherp en niemand heeft het eigenlijk over Onana nadat de storm was gaan liggen. Hij heeft heel weinig gespeeld, maar hij keept uitstekend."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›