Verweij: ''Vervelende is dat Ajax op kunstgras speelt in Bern''

0
Verweij: ''Vervelende is dat Ajax op kunstgras speelt in Bern''

Mike Verweij verwacht dat Ajax het lastig gaat krijgen in de uitwedstrijd tegen Young Boys. Vrijdag werden de Amsterdammers gekoppeld aan de huidige koploper van Zwitserland.

"Het vervelende is dat Ajax op kunstgras speelt in Bern. In Nederland hebben ze nog geen wedstrijd op kunstgras verloren, maar het is gewoon niet prettig voor spelers om op zo’n ondergrond te spelen. Het is een hele vervelende belasting voor je gewrichten", aldus Verweij in de Kick Off-Podcast van De Telegraaf.

Wel denkt Verweij dat Ajax door moet kunnen bekeren tegen Young Boys. "Als je de nummer één van Frankrijk uit kunt schakelen, dan móét je de nummer één van Zwitserland uitschakelen. Je moet normaal gesproken winnen en als je dan een gunstige loting hebt, zit je al bij de laatste vier."

Valentijn Driessen zag de wedstrijd van Young Boys tegen Bayer Leverkusen. "Young Boys maakte echt niet zo veel indruk. Het was meer een foutenfestival van Duitse kant, waarvan zij goed profiteerden. Je moet dus wel uitkijken en zuinig spelen, maar het is geen ploeg waar je steil van achterover slaat."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›