Perez: ''Bij Ajax ligt de lat hoger, maar het was abominabel''

0
Perez: ''Bij Ajax ligt de lat hoger, maar het was abominabel''

Kenneth Perez is kritisch op het spel van Ajax. Volgens de Deense analist heeft de ploeg van Erik ten Hag in de topper tegen PSV niet laten zien waartoe het in staat is en dat de ploeg blij mag zijn met de 1-1.

"Ik vond het algehele voetbaltechnische niveau heel belabberd. Er waren van beide ploegen momenten waarop ze heel goed druk zetten en dan begrijp ik dat je soms niet de goede oplossingen heb, maar er waren ook veel vrije momenten waarop het matig was", aldus Perez bij ESPN.

"Bij Ajax ligt de lat hoger, maar het was abominabel. Ik denk dat het vermoeidheid is. Spelers willen het niet gebruiken als excuus, maar dat is het honderd procent wel", vervolgt de oud-speler van beide clubs.

Perez vond Ryan Gravenberch tegenvallen. "Gravenberch was een groot voorbeeld van verkeerde beslissingen. Hij is achttien jaar oud en hij heeft heel veel goede wedstrijden gespeeld, maar nu is hij even minder. Tegen Lille was het matig en nu weer. Dat kan als je achttien bent. Blind is de meest ervaren speler en had het meeste balverlies van allemaal. Dat verwacht je niet, maar dat was ook het geval."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›