Van Hanegem: ''Tadic, ophouden nou met die kinderachtige gekkigheid''

0
Van Hanegem: ''Tadic, ophouden nou met die kinderachtige gekkigheid''

Willem van Hanegem vindt dat Dusan Tadic zich zondag heeft misdragen bij de wedstrijd tussen Ajax en PSV. De oud-voetballer vindt dat Denzel Dumfries terecht heel erg boos werd.

"Ik vind Dusan Tadic een geweldige speler. Maar toen ik hem na zijn rake strafschop tegen PSV zo gek zag doen, kreeg ik plaatsvervangende schaamte. Een puntje tegen PSV, het is bepaald niet het winnen van een EK of WK, toch?", aldus Van Hanegem in zijn wekelijkse column in het Algemeen Dagblad.

"Uit de interviews na afloop begreep ik dat hij iets had gezegd over de moeder van Denzel Dumfries. Dat vind ik Ajax-onwaardig en dat meen ik echt. Doe gewoon normaal. Als Tadic zo’n grote jongen wil zijn, dan heeft hij aan Dumfries dus een verkeerde", vervolgt De Kromme.

Volgens Van Hanegem past het gedrag van Tadic niet bij Ajax. "Zou er iemand bij Ajax zijn die vandaag zegt: ‘Tadic, ophouden nou met die kinderachtige gekkigheid. We zijn geen eersteklasser of een kleuterklas.’ Dumfries vertelde na afloop rustig dat de penalty bij de 1-1 terecht was. Maar Tadic moet wel zijn fatsoen bewaren, vond hij. En hij had gelijk."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›