Borst: ''Pussy is te lief, tegen Dusan zeg je iets over zijn moeder''

0
Borst: ''Pussy is te lief, tegen Dusan zeg je iets over zijn moeder''

Ajax speelde zondag door een late treffer van Dusan Tadic met 1-1 gelijk tegen PSV. Na afloop kregen Tadic en Denzel Dumfries flink ruzie met elkaar. 

"Ik verheugde me gisteren (zondagmiddag, red.) op de duels tussen hem (Dumfries, red.) en Dusan Tadic", schrijft Hugo Borst in het Algemeen Dagblad. "Eigenlijk is er in Nederland niemand beter dan de aanvaller van Ajax. Hij heeft de bal gedresseerd. Dat ding luistert gedwee naar deze Servische baas."

De aanvoerders van de twee ploegen lijken op elkaar volgens de columnist. "Omdat Dusan sterker is dan je denkt kom je er niet aan. Als het eens niet loopt, dan bedelt hij bij de scheidsrechter. En zijn tegenstanders haalt hij het bloed onder de nagels vandaan. Schreeuwen, vallen - een beetje zoals Dumfries."

"Rond een strafschop voor Ajax loopt het flink uit de klauwen", vervolgt Borst. "Denzel veroorzaakt 'm, Dusan benut 'm. Een lange neus. En dan gaat het los. Ze willen elkaar aanvallen. Zelfs na het laatste fluitsignaal. Wat blijkt: Denzel heeft Dusan pussy genoemd. Pussy."

Borst lijkt de woede van Tadic te begrijpen. "Zoiets zeg je niet tegen hem. Da's te licht. Tegen Dusan zeg je iets over zijn moeder. Picka ti materina of zo. Ik ga dat niet vertalen. Op zulke beledigingen rekent Dusan. Daar lacht hij vervolgens om. Niet pussy. Pussy is te lief. Dat maakt hem razend."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›