Taylor: ''Dat is bij ons bijna elke wedstrijd het geval''

0
Taylor: ''Dat is bij ons bijna elke wedstrijd het geval''

Kenneth Taylor is van mening dat de spelers van Jong Ajax een knop om moeten zetten. Jong Ajax verloor met 5-1 (!) van Excelsior, terwijl het veldspel niet heel slecht was.

"Ik sta hier met een dubbel gevoel. Het begint niet heel slecht, maar als je met 3-0 achterstaat na 23 minuten, is dat natuurlijk gewoon dramatisch", aldus Taylor in gesprek met ESPN. "Dat kan niet, je loopt eigenlijk al achter de feiten aan. In de tweede helft probeerden we het echt recht te zetten. Ik heb iedereen zien strijden en alles zien geven. Dan maak je de 3-1, speel je bijna alles op de aanval en dan vallen de 4-1 en 5-1."

De verdediger zag Ajax helemaal niet minder spelen dan haar tegenstander. "Dat is bij ons bijna elke wedstrijd het geval. We zijn zeker niet de slechtere partij, misschien wel de betere partij, maar uiteindelijk gaat het om de punten. Dan kun je goed voetbal spelen en verliezen, maar daar heb je niks aan."

"We moeten met z’n allen voor het resultaat spelen", vertelt de jongeling. "Als je slecht voetbalt en je wint elke wedstrijd, dan sta je gewoon eerste. Dat is misschien wel beter dan goed voetbal spelen en laatste staan. Uiteindelijk gaat het om de prijzen, die wil je winnen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›