''Mooi voetbal is één maar er zullen andere dingen bij moeten komen''

0
''Mooi voetbal is één maar er zullen andere dingen bij moeten komen''

Mitchell van der Gaag baalt vooral van de uiteindelijke 5-1 einduitslag van Excelsior - Jong Ajax. Zijn ploeg was niet de mindere, maar verloor met grote cijfers van de ploeg uit Kralingen.

"Ik vind het erg geflatteerd, maar daar kopen we niks voor. De effectiviteit van Excelsior was prima. Uit drie kansen scoorden ze drie goals en dan speel je al een verloren wedstrijd", aldus de trainer bij ESPN. "De kansen die je zelf krijgt, maak je niet af. In de tweede helft hebben we de dingen gezien die we graag willen zien, maar dan nog scoor je alleen een penalty. De kansen die je krijgt scoor je niet en uiteindelijk wordt het 5-1 en verlies je hem terecht."

Van der Gaag bleef rustig in de rust. "Schreeuwen helpt bij de jonge jongens niet zo veel in mijn ogen. We vertellen wat we gaan doen. De doelstelling was om in het eerste kwartier te scoren. We hebben alles goed gedaan, behalve het scoren. Dan is het zaak om tot het einde voor elkaar te blijven werken en niet uit elkaar te vallen. Dat hebben we op het einde niet meer gedaan."

"Mooi voetbal is één, daar staan we voor en zullen we geen concessies aan doen, maar er zullen ook andere dingen bij moeten komen. Dat is wel duidelijk. Het verhaal van de wedstrijd is anders, maar 5-1 staat niet leuk. Daar zijn we verre van tevreden mee."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›