Bazoer blikt vooruit: ''Ik heb natuurlijk een Ajax-verleden''

0
Bazoer blikt vooruit: ''Ik heb natuurlijk een Ajax-verleden''

Riechedly Bazoer ziet kansen om de TOTO KNVB Beker te winnen. Dinsdagavond bereikte zijn ploeg Vitesse finale door met 2-0 van VVV-Venlo te winnen. Woensdagavond wordt bekend wie de tegenstander is dan: Ajax of SC Heerenveen.

"De finale halen is mooi, maar uiteindelijk gaat het maar om één ding en dat is de finale winnen", zegt de voormalig Ajacied tegenover de Telegraaf. "Het is niet zo gemakkelijk om er te komen. Mensen onderschatten dat een beetje. Maar als je er eenmaal staat wil je het ook afmaken. We strijden nog op twee fronten mee voor Europees voetbal, maar de beker is de snelste weg en die willen we pakken."

De verslaggever vraagt zich af of de middenvelder een voorkeur heeft voor Ajax of SC Heerenveen. "Ik heb natuurlijk een Ajax-verleden, maar dat is wel een heel sterke tegenstander. Het maakt mij eigenlijk niet zoveel uit tegen wie we spelen. Ik denk dat we zowel tegen Heerenveen als Ajax een kans maken. We hebben voor de competitie ook prima gespeeld tegen Ajax in Amsterdam. Al hebben zij in de tussentijd wel het team verder versterkt met Sébastien Haller en zijn ze verder op elkaar ingespeeld geraakt. We zullen zelf ons beste spel moeten spelen", besluit hij.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
20:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›