'Drommel kan inzet worden van nieuwe strijd tussen Ajax en PSV'

0
'Drommel kan inzet worden van nieuwe strijd tussen Ajax en PSV'

Joël Drommel moet deze zomer miljoenen opleveren voor FC Twente. Clubwatcher Leon ten Voorde gaat ervan uit dat technisch directeur Jan Streuer de datum van 1 april met een stift omcirkeld heeft op zijn agenda.

"Jan Streuer weet dat hij één ding in de komende weken niet mag vergeten en dat is het lichten van de optie in het contract van Drommel. Als dat niet gebeurt voor 1 april, wandelt de keeper in de zomer voor niets de deur uit. Zo ver zal de technisch directeur het uiteraard niet laten komen, waardoor er straks in elk geval nog een transfersom betaald moet worden door de koper", schrijft Ten Voorde in Tubantia.

Onder meer PSV en Ajax zijn in de markt voor de 24-jarige goalie. "De belangstelling van PSV is meer dan serieus. Het zou zomaar kunnen dat de keeper van FC Twente de inzet gaat worden van een nieuwe strijd tussen Ajax en PSV, want de Amsterdammers moeten ook nog op zoek naar een oplossing nu André Onana een schorsing van een jaar uitzit. De uit Bussum afkomstige Drommel wordt al een tijdje aan Ajax gelinkt."

"Dat de twee Nederlandse topclubs bij hem gaan uitkomen is niet verrassend. Drommel heeft met zijn 24 jaar al een pak aan ervaring en de rek lijkt er nog niet uit. Bovendien past hij met zijn voetballende kwaliteiten in de speelstijl die Ajax en PSV nastreven. Een nieuwe uitverkiezing in de selectie van Oranje eind deze maart zou de status van de doelman nog verder oppoetsen. Zeker richting potentiële kopers uit het buitenland", aldus Ten Voorde.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›