Spartak blij met Promes: ''Dezelfde persoonlijkheid als Ronaldo''

0
Spartak blij met Promes: ''Dezelfde persoonlijkheid als Ronaldo''

Spartak Moskou is blij dat het weer kan beschikken over Quincy Promes. De voormalig Ajacied werd onlangs verkocht aan de club waar de Amsterdammers hem een aantal jaar geleden oppikte. 

Technisch directeur Dmitry Popov heeft hoge verwachtingen van Promes. "Het salaris dat we bespaarden toen Kokorin vertrok, is praktisch aan Promes gegeven. Ik kan niet zeggen dat we serieuze kosten hebben gemaakt", vertelt Popov bij Championat

"Wat zijn motivatie betreft, we zouden Promes nooit hebben teruggehaald als we zijn karakter niet kenden. Dit is iemand die een hekel heeft aan verliezen. Het maakt niet uit of hij 31, 32 of 33 jaar is. Hij is te vergelijken met Cristiano Ronaldo, die was 33 toen Juventus meer dan honderd miljoen euro voor hem betaalde."

De vergelijking met Cristiano gaat nog even door. "Ronaldo en Promes hebben dezelfde persoonlijkheden. Zonder twijfel: Promes kan nog twee of drie jaar op hoog niveau presteren en misschien wel langer. Quincy is een legionair, die in de afgelopen tien jaar zijn beste voetbal in Rusland heeft gespeeld. Ik denk niet dat iemand straks nog vragen zal hebben over zijn salaris."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›