Driessen: ''Hij jaagt met zijn uitlatingen Brobbey Nederland uit''

0
Driessen: ''Hij jaagt met zijn uitlatingen Brobbey Nederland uit''

KNVB-directeur Nico-Jan Hoogma heeft zich de woede op de hals gehaald na uitlatingen over Brian Brobbey. Volgens de vader van FC Utrecht-verdediger Justin Hoogma was het voor de Ajax-spits goed om naar een club als RB Leipzig te vertrekken.

"Hij moet zich als voorman van het Nederlandse topvoetbal niet in het openbaar bemoeien met de clubkeuze van (jeugd)internationals. Het valt goed te begrijpen dat Ajax-directeur Marc Overmars kwaad is dat Hoogma het talent Brian Brobbey aanspoort om gratis naar RB Leipzig te vertrekken, omdat Julian Nagelsmann er trainer is en zijn zoon zulke goede ervaringen heeft met deze Duitse wonderboy van het trainersgilde", zo schrijft Valentijn Driessen in De Telegraaf.

Hoogma had zijn bewoordingen anders moeten kiezen, vindt Driessen. "Als hoogste baas in het Nederlandse topvoetbal jaagt Hoogma met zijn uitlatingen Brobbey als het ware Nederland uit", vervolgt Driessen.

"Maar Hoogma junior kwam in anderhalf jaar Hoffenheim tot welgeteld twee competitieduels alvorens verhuurd te worden aan FC St. Pauli en FC Utrecht. Werken met Nagelsmann biedt geen enkele garantie, niet voor Justin Hoogma en niet voor Brobbey."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›