Derksen: ''Als Ajax die twee erbij krijgt is dat echt een verrijking''

0
Derksen: ''Als Ajax die twee erbij krijgt is dat echt een verrijking''

Johan Derksen denkt dat Ajax voor komend seizoen moet gaan shoppen bij Vitesse. De analist denkt dat Riechedly Bazoer en Oussama Tannane echte aanwinsten zullen zijn voor Ajax.

"Ajax haalt twee jongens uit Zuid-Amerika (Lisandro Martínez en Edson Álvarez, red.), die zijn niet zo te vergelijken met hen, maar als je die twee (Bazoer en Tannane, red.) erbij had bij Ajax, dat is echt een verrijking", aldus Derksen bij Veronica Inside.

"Ik vind Tannane een fenomeen", zegt Derksen. "Die jongen is in Nederland helemaal afgebrand. Bij Heracles Almelo hebben ze hem zelfs naar een cursus gestuurd om zijn agressie een beetje onder controle te krijgen. Hij is in het buitenland ook min of meer mislukt. Hij is teruggekomen en hij doet het werkelijk fantastisch."

Derksen denkt dat Bazoer ook goed bij PSV zou passen. "Als dat PSV die Bazoer achterin had, dan zou de opbouw achterin wel een stuk beter verzorgd zijn. Die zullen hem niet nemen want hij is ooit daar weggelopen naar Ajax, maar die zou PSV twee keer zo sterk maken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›