'Rust en succes bij Ajax': ''Gaat rustige transferzomer tegemoet''

0
'Rust en succes bij Ajax': ''Gaat rustige transferzomer tegemoet''

Verslaggever Freek Jansen voorziet een rustige transferzomer voor Ajax. In de voorgaande seizoenen verloren de Amsterdammers belangrijke spelers (Matthijs de Ligt, Frenkie de Jong, Hakim Ziyech en Donny van de Beek). Dat zal de komende zomer niet gebeuren.

"Talenten als Jurriën Timber en Devyne Rensch willen zich bij Ajax doorontwikkelen, terwijl de latino’s Edson Álvarez en Lisandro Martínez hun draai steeds meer vinden", schrijft Jansen op de website van Voetbal International.

Onzekere factoren zijn Nicolás Tagliafico en David Neres. Jansen: "Maar dan moet een club wel met het juiste bedrag komen, terwijl er ongetwijfeld ook aan Ryan Gravenberch zal worden getrokken. De jongeling is echter van mening dat een extra jaar Ajax voor nu nog het beste is."

"Natuurlijk is de transfermarkt grillig en onvoorspelbaar, maar de vooruitzichten op een nieuw seizoen waarin niet de halve puzzel opnieuw moet worden gelegd, zijn zeer realistisch. Het brengt rust en succes in de hoofdstad, waarin alle hoofdrolspelers graag met elkaar door willen om de jacht op prijzen te herhalen", besluit Jansen.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›