Nagtzaam prijst Ajax: ''Laat hierdoor zien topclub te zijn''

0
Nagtzaam prijst Ajax: ''Laat hierdoor zien topclub te zijn''

Alle seizoenkaarthouders van Ajax krijgen de mogelijkheid geld terug te krijgen voor gemiste wedstrijden. Ook kunnen zij ervoor kiezen slechts een deel af te staan. Fabian Nagtzaam, directeur van Supportersvereniging Ajax, prijst de Amsterdamse club.

"Afspraak is afspraak, laat Ajax met deze ruimhartige compensatieregeling zien", zegt hij op de website van de Ajax Life. "Iedereen die zijn of haar geld terug wil, krijgt het volledige bedrag van zijn of haar seizoenkaart(en) retour. Precies zoals beloofd bij aanvang van het seizoen. Mocht je echter de mogelijkheid hebben om het bedrag geheel of voor een deel ten goede te laten komen aan de club, dan krijg je exclusieve cadeaus als compensatie."

Nagtzaam geeft aan dat het belangrijk is om als club dichtbij supporters te staan. "Zeker in tijden van afstand. En vooral ook als supporters het financieel of emotioneel moeilijk hebben. De club laat de keuze daarom bij de individuele supporter en komt met een uitstekende regeling, waar iedereen binnen zijn of haar mogelijkheden een goede keus kan maken. Het allerbelangrijkste is dat wij hopen elkaar snel weer in goede gezondheid op de tribune te kunnen ontmoeten om te genieten van ons aller Ajax."

"Ajax laat hierdoor eens temeer blijken niet alleen op, maar ook buiten het veld een topclub te zijn. Goed om te melden is ook dat Ajax deze regeling vooraf afstemde met de Ajax Supporters Delegatie (ASD), waarin alle supportersgroeperingen zijn vertegenwoordigd", besluit de bestuurder.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›