Kluivert baalt: ''Want ik had graag nog eens tegen Ajax gespeeld''

0
Kluivert baalt: ''Want ik had graag nog eens tegen Ajax gespeeld''

Justin Kluivert gaat donderdagavond met veel interesse zitten voor het Europa League-duel tussen Ajax en AS Roma. De aanvaller speelt momenteel bij RB Leipzig, maar heeft in het verleden ook bij deze clubs gevoetbald.

"Ik vind het jammer dat deze wedstrijd niet vorig jaar plaatsvond, want ik had graag nog eens tegen Ajax gespeeld", zegt Kluivert in gesprek met het Algemeen Dagblad. "Hoewel ik beide clubs ken, is het ontzettend lastig om te voorspellen wie doorgaat. Ajax kan van Roma winnen, maar andersom ook. De vorm van de dag zal bepalend zijn. Ik ga er in elk geval goed voor zitten."

Kluivert zegt nog regelmatig te denken aan zijn tijd bij Ajax. "Of ik nu niet verder was geweest als ik bij Ajax was gebleven? Dat zijn vragen die niemand, dus ook ik niet, kan beantwoorden. Het had alle kanten op gekund. Omhoog, omlaag. Ik heb wel eens gedacht: als ik was gebleven, dat ik hopelijk een aandeel had gehad in dat mooie Champions League-seizoen. De uitschakeling tegen Spurs deed mij ook pijn. Maar je weet nooit hoe het was gelopen."

Het is nog onbekend waar Kluivert volgend seizoen voetbalt. Onlangs zag hij Brobbey naar Leipzig komen. "Met Brobbey heb ik het natuurlijk over Leipzig gehad, rond de tijd dat hij besloot Ajax te verruilen voor deze club. Het lijkt me leuk om hem te begeleiden en te laten zien hoe alles hier werkt. Ik denk dat hij er veel aan kan hebben als hij hier straks niet als enige Nederlander zit. We zullen zien of het ervan komt", besluit Kluivert.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 22 April 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›