Ten Hag ziet een Neuer in Scherpen: ''Heb ik ook fouten zien maken''

0
Ten Hag ziet een Neuer in Scherpen: ''Heb ik ook fouten zien maken''

Kjell Scherpen staat vandaag tegen RKC Waalwijk gewoon onder de lat. Trainer Erik ten Hag snapt de commotie niet en geeft tekst en uitleg over zijn keuze.

Maarten Stekelenburg is er vandaag nog niet bij. "Hij gedraagt zich zoals ik had verwacht, zoals zijn karakter is", vertelt Ten Hag voor de wedstrijd tegen RKC voor de camera van ESPN. "Hij is reëel en weet dat hij fout zit. Daar moet hij van leren.”

Hij ziet in Scherpen een soort Neuer. "Neuer heb ik in het begin van zijn carrière bij Schalke ook fouten zien maken. Uiteindelijk wordt hij de beste keeper van de wereld. Hoeft niet te zeggen dat Scherpen dat wordt, maar hij heeft stappen gemaakt. Iedere jonge keeper kent dit soort momenten aan het begin van zijn carrière, het gaat erom hoe je ermee omgaat."

Tegen AS Roma is Scherpen misschien niet de doelman. "Daar moet je niet vanuit gaan. Maarten is op de goede weg. Maar vandaag is voor hem te vroeg." Brian Brobbey is er vandaag niet bij. "Hij heeft een ijsbeentje gehad, het was te kort om erbij te zijn voor hem", sluit Ten Hag af.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Thursday 13 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›