Mkhitaryan terug bij AS Roma: ''Hebben veel gerouleerd met spelers''

0
Mkhitaryan terug bij AS Roma: ''Hebben veel gerouleerd met spelers''

AS Roma won afgelopen weekend met 1-0 van Bologna. Paul Fonseca, trainer van de Ajax-opponent, rouleerde bewust met enkele sterkhouders met het oog op de wedstrijd van komende donderdag.

"We hebben veel gerouleerd met spelers. Het was belangrijk om enkele spelers die tegen Ajax speelden rust te geven", zo vertelt Fonseca op de website van AS Roma. "Het klopt dat we moeite hadden in de eerste helft, maar uiteindelijk vonden we de juiste balans en in de tweede helft was het een compleet andere wedstrijd."

Henrikh Mkhitaryan viel weer in tegen Bologna en kan mogelijk starten tegen Ajax. "Laten we kijken hoe hij er dan voor staat. Hij heeft alleen op zaterdag met ons meegetraind en vandaag maakte hij wat minuten. Maar het belangrijkste is dat hij beschikbaar is voor de wedstrijd tegen Ajax."

Fonseca heeft veel zin in het duel met Ajax. "Het zal een zware wedstrijden worden tegen Ajax. Het is een erg goed team. We moeten verdedigend gefocust blijven en voorkomen dat we fouten maken. We moeten opnieuw honderd procent zijn. Het is belangrijk dat de spelers weten dat het nog verre van over is."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›