Ajax kan kampioen worden tegen AZ: ''Willen we zien te voorkomen''

0
Ajax kan kampioen worden tegen AZ: ''Willen we zien te voorkomen''

Owen Wijndal hoopt in de komende weken de tweede plek veilig te stellen met AZ. De Alkmaarders lijken een moeilijker speelschema te hebben, maar de verdediger is vol vertrouwen voor het restant van het seizoen.

"Ik kijk liever naar boven, naar PSV en Ajax. Je moet altijd blijven dromen, maar Ajax is in principe niet meer te achterhalen. Wij moeten die tweede plek veiligstellen. Ik heb eerder al gezegd dat ik vind dat wij de tweede selectie van Nederland hebben. Dat bewezen we onlangs nog tegen PSV", begint Wijndal bij Voetbal International.

"Toch worden het nog een paar spannende weken", vervolgt de Oranje-international. "PSV gaat niet zomaar wat punten laten liggen. Ook zij hebben een zeer goede selectie. Helaas komen we elkaar niet meer tegen."

Ajax kan op zondag 25 april tegen AZ kampioen worden, mocht het inhaalduel met FC Utrecht gewonnen worden. "Natuurlijk wordt dat wel een dingetje. Dat willen we hoe dan ook zien te voorkomen. Toch wordt dat pas een dingetje als zij winnen van Utrecht."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›