Van der Gijp ergert zich: ''Komt nog geen lantaarnpaal voorbij''

0
Van der Gijp ergert zich: ''Komt nog geen lantaarnpaal voorbij''

Rene van der Gijp heeft zich donderdagavond geërgerd aan David Neres. De Braziliaanse vleugelspeler had het lastig tegen AS Roma en wist het verschil opnieuw niet te maken.

"Met die Neres krijg je eigenlijk een beetje medelijden, hè", begint Van der Gijp bij Veronica Inside. "Die raakt dus echt geen bal en komt nog geen lantaarnpaal meer voorbij. En die andere (Antony, red.), ja, dat is net of er Duracell-batterijen inzitten. Die maakt heel veel bewegingen, maar er gebeurt niks. En dan legt hij hem weer terug op de rechtsback."

Johan Derksen vindt ook dat Antony niet meer weet te imponeren. "In het begin had hij nog weleens flitsende acties, want je hebt een nare middag als je tegen hem in de mandekking staat. Maar bij die twee lag wel de ruimte en beiden hebben niets gebracht."

Van der Gijp miste de diepgang bij Ajax. "Het is altijd de bal aan zijn voet en dan maar kijken. En dan dreigen, dreigen, dreigen en dan gebeurt er niet veel." Derksen snapt Antony ook wel. "Met Italianen is het altijd zo: Als je je back voorbij bent, die hebben altijd rugdekking. Dan komt je weer de volgende tegen, weet je wel. Dus daar is geen doorkomen aan zoals hij speelt."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›