Ten Hag krijgt steun: ''Derksen kun je niet meer serieus nemen''

0
Ten Hag krijgt steun: ''Derksen kun je niet meer serieus nemen''

Erik ten Hag voegde zondag een nieuwe prijs toe aan zijn palmares. De trainer won met Ajax de KNVB-Beker. Toch is er in Amsterdam nog veel kritiek op de oefenmeester.

Michel Abbink van Voetbal International weerlegde die kritiek met een aantal feiten. "Hiermee kunnen ze wat minder stokken vinden", reageert journalist Leon ten Voorde bij De Ballen Verstand. "Hoewel Johan Derksen vrijdagavond nog een poging deed door te roepen: het wordt nu wel eens tijd dat hij met Ajax een Europese prijs wint."

Ten Voorde, die Ten Hag al sinds zijn jeugdjaren kent, snapte niets van die uitspraak. "Toen hij dat zei dacht ik: oh ja, het is heel logisch dat Ajax in keer in de drie jaar een Europese prijs winst. In welke grot leef jij al een aantal jaar?"

"Als je zoiets zegt en ook dat elke trainer met Ajax kampioen wordt, terwijl je elke week koketteert met de trainer die toevallig geen kampioen is geworden met Ajax (Peter Bosz, red.), dan moet je zorgen dat je je feiten weer een beetje op de rij krijgt", vervolgt Ten Voorde. "Johan Derksen is af en toe wel vermakelijk, maar op voetbalgebied kun je hem niet meer serieus nemen."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›