Driessen kritisch op Ajax: ''Middelvinger naar coronaslachtoffers''

0
Driessen kritisch op Ajax: ''Middelvinger naar coronaslachtoffers''

Volgens Valentijn Driessen had Ajax het feest met de duizenden fans zondag niet toe moeten staan. Volgens de journalist is het 'een dikke middelvinger naar heel Nederland'.

"Uitgerekend Overmars, die zich veertien maanden geleden sterk maakte voor het beëindigen van de Eredivisie. Hij kon niet verkroppen dat er werd doorgespeeld terwijl er zoveel coronadoden vielen. Wat een brutaliteit. Alsof er dezer dagen niet iedere dag doden door Covid-19 vallen te betreuren", begint Driessen in zijn column in De Telegraaf.

"Ajax staat boven alles en iedereen in de Eredivisie, maar het getuigt van een stuitende arrogantie te veronderstellen dat Ajax zich ook inbeeldt boven de wet te staan", vervolgt Driessen. "Anders valt niet te verklaren dat de clubdirectie het zich veroorlooft om in deze vreselijke coronapandemie een eigen plan te trekken en zich onaantastbaar te wanen."

Volgens Driessen had de Ajax-directie anders moeten besluiten. "Het stond toe dat de Ajax-familie zich pontificaal aan de rand van het parkeerdek meldde met de kampioensschaal en KNVB-beker. Hoe onbeschaamd. Alsof corona niet bestond."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›