Van de Kerkhof feliciteert Ajax: ''Maar niet van PSV gewonnen''

0
Van de Kerkhof feliciteert Ajax: ''Maar niet van PSV gewonnen''

De gebroeders Van de Kerkhof vinden het jammer dat PSV zich dit seizoen niet in de titelstrijd hebben kunnen mengen. Willy en René zag Ajax zondagmiddag officieel het kampioenschap binnenhalen.

"Oppermachtig waren ze. En ze hebben gewoon goed gespeeld", laten de broers weten bij Omroep Brabant. René wil toch nog een klein sneertje uitdelen. "Maar ze hebben niet van PSV gewonnen" lacht hij in het programma WAKKER!

Willy vindt het wel mooi dat de Ajax-fans na afloop massaal de titel vierden. Volgens hem hadden er wel '100.000 fans mogen staan'. "Natuurlijk je moet je aan de regels houden. Maar je kunt niet zeggen over drie weken: nu gaan we een kampioensfeest vieren", aldus Willy. René daarentegen noemt het feest 'een schande'. "Het had niet mogen gebeuren."

Volgens Willy wordt het voor PSV 'nog een hele kluif worden' om de tweede plek veilig te stellen. PSV speelt nog tegen Willem II (uit), PEC Zwolle (thuis) en FC Utrecht (uit). "Het verschil met AZ is immers maar één punt", benadrukt René.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›