Swart steunt Ajax-fans: ''Valentijn moet niet woedend zijn''

0
Swart steunt Ajax-fans: ''Valentijn moet niet woedend zijn''

Sjaak Swart was zondagmiddag alsnog aanwezig bij de kampioenswedstrijd van Ajax. Mister Ajax was in eerste instantie niet welkom in het stadion.

"Dit keer dacht ik, de finale, we kunnen kampioen worden. Ik vind dat 'Mister Ajax' daar ook bij hoort", vertelt hij bij Radio Veronica. "Dat is in het buitenland ook zo. Dus ik had Marc Overmars een berichtje gestuurd dat ik vond dat ik daar hoorde te zitten. Toen kreeg ik terug: 'Misschien'. Ik dacht: nou..."

Swart mocht uiteindelijk aanwezig zijn. "Ik werd gebeld door een dame die zei dat ik er toch bij mocht zijn. Dat vond ik hartstikke leuk, dat het toch geregeld was. Ik mocht in de bestuursbox omdat iemand zijn plaats had afgestaan. Wie dat was, weet ik niet. Dat was mooi", aldus Swart, die na afloop ook de vele supporters buiten zag.

"Valentijn moet niet woedend zijn", doelt de oud-profvoetballer op de column van de chef voetbal. "Supporters hebben er ook een beetje recht op. Natuurlijk moeten ze anderhalve meter afstand houden, dat moet ook. Maar als je kampioen wordt, dat is één keer per jaar. Je ziet ze ook in het park liggen. Er zijn feesten met honderden mensen, waar ze niet eens van op de hoogte zijn. Ze roepen allemaal dat het niet mag gebeuren. Het is één avond, vooruit!"

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›