Geen megatransfer voor Gravenberch? ''Geen club die dat kan betalen''

0
Geen megatransfer voor Gravenberch? ''Geen club die dat kan betalen''

Ajax verdiende in 2019 vele miljoenen aan Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt. Ryan Gravenberch zou wel eens voor nog meer geld uit Amsterdam kunnen vertrekken als hij zijn ontwikkeling door blijft zetten.

Pieter Zwart is echter pessimistisch. "Op de transfermarkt is er nu sowieso geen club die dat soort bedragen kan betalen. En je hebt de contractsituatie", reageert Zwart in Voetbal International LIVE.

Ook Raiola speelt mee. "Hij heeft Raiola als zaakwaarnemer. Hij staat erom bekend dat hij graag korte contracten afsluit, waardoor hij spelers op een gegeven moment weg kan brengen. Een hele hoge transfersom wordt dan weer wat ingewikkelder."

Wel weet hij dat heel Europa Gravenberch op diens scoutingslijst heeft staan. "Heel Europa kijkt naar Gravenberch als een speler met grote potentie. Iedereen heeft gezien dat hij afgelopen seizoen op een aantal vlakken – met name in het verdedigen – gigantische stappen heeft gezet. Hij staat bij iedere topclub op het lijstje, maar de flappen om transferrecords te breken, hebben clubs op dit moment niet."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Sunday 9 May 2021
14:30
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›