Swart tipt Overmars: ''Als ik er zou zitten, zou ik hem halen''

0
Swart tipt Overmars: ''Als ik er zou zitten, zou ik hem halen''

Sjaak Swart denkt dat Ajax er goed aan doet om in de komende transferwindow te gaan shoppen bij AZ. Als het aan de Ajax-legende ligt komen Owen Wijndal en Calvin Stengs naar de Johan Cruijff ArenA.

"Die zou ik wel halen. Overmars doet het perfect hoor, maar als ik er zou zitten, zou ik hem halen", doelt Swart op Wijndal bij Veronica Inside. "En ik zou ook die Stengs halen, dat is ook een type voor Ajax." Wijndal is in beeld als vervanger voor Nicolas Tagliafico.

Daarnaast wil Swart nog enkele spelers uit het kampioensteam uitlichten. "Blind is heel belangrijk voor Ajax. Als hij aan de bal is, doet hij goede dingen. Hij praat, kan iemand helemaal vrijspelen… Dat is belangrijk. Hij heeft niet de snelheid die iemand anders misschien heeft, maar wel het verstand. Hij is goochem op het veld en kan jongens begeleiden. Die drie heb ik bovenaan staan", aldus Swart over Tadic, Klaassen en Blind.

"Wie het ook goed heeft gedaan, ondanks dat het moeilijk was, is Stekelenburg", vervolgt de oud-voetballer. "Hij heeft Onana prima vervangen. Je hoort er niemand over. Hij doet het uitstekend. In de totaliteit heeft Ajax het dit seizoen goed gedaan."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›