Wijndal niet onder indruk: ''Of het nou Manchester United of Ajax is''

0
Wijndal niet onder indruk: ''Of het nou Manchester United of Ajax is''

Owen Wijndal wil ontzettend graag laten zien wat hij kan. De linkervleugelverdediger speelt momenteel bij Ajax en zegt goed met de druk van het presteren om te kunnen gaan.

"Volgens mij is dat een van mijn sterke punten", zegt hij in gesprek met Voetbal International. "Bij AZ wordt de prestatiedruk steeds hoger, vanwege de ambities van de club. En bij Oranje is er sowieso altijd druk: het hele land kijkt mee, met hoge verwachtingen. Ik vind dat heerlijk. Hoe hoger de druk, hoe beter ik ga spelen. Ik ben nooit onder de indruk van tegenstanders. Of het nou Manchester United of Ajax is. Juist tegen grote ploegen en topaanvallers wil ik laten zien wat ik kan."

Marc Overmars, directeur voetbalzaken bij Ajax, gaf Wijndal afgelopen week complimenten. Wijndal twijfelt over een stap binnen Nederland. "Pffff, lekkere vraag dit. Wanneer iemand als Marc Overmars zegt dat je een goede speler bent, dan is dat bijzonder. Maar ik heb er verder niet over nagedacht."

"Ik focus me nu op het hoogst haalbare met AZ en hopelijk op het komende EK. Veel meer kan ik er niet over zeggen. Ik heb het niet allemaal in eigen hand en ben op mijn plek bij AZ. Ik ben in ieder geval blij dat mensen zien hoe ik me ontwikkel", aldus Overmars.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›