Ajax smelt kampioensschaal om: seizoenkaarthouders krijgen een stuk

0
Ajax smelt kampioensschaal om: seizoenkaarthouders krijgen een stuk

Een zeer bijzondere actie van Ajax. De landskampioen heeft de onlangs gewonnen kampioensschaal om laten smelten tot ruim 42.000 kleine kampioenssterren, die worden uitgedeeld aan de seizoenkaarthouders.

Ajax heeft hiertoe besloten omdat bijna het gehele seizoen zonder supporters moest worden gevoetbald. Alle seizoenkaarthouders ontvangen vanaf woensdag per post een kampioensster, die 3,45 gram weegt en 0,06 gram van de schaal bevat. 

"Wij hebben het dit seizoen grotendeels zonder onze fans moeten doen", zegt algemeen directeur Edwin van der Sar van Ajax. "Althans, ze zaten niet op de tribune. Desondanks hebben onze spelers hun steun iedere wedstrijd gevoeld. Bijvoorbeeld via sociale media en op weg naar het stadion."

"Eerder lieten we met #XXXVoorjullie al weten dat we het kampioenschap aan de fans opdragen. Het delen van de schaal met onze seizoenkaarthouders past daar mooi bij. Zij hebben hiermee een tastbare herinnering aan dit seizoen en zo zijn ze op een unieke manier betrokken bij het kampioenschap", aldus Van der Sar.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›