''We gaan echt niet nog een keer met 13-0 van Ajax verliezen''

0
''We gaan echt niet nog een keer met 13-0 van Ajax verliezen''

Ajax neemt het donderdagmiddag in eigen huis op tegen VVV-Venlo. Eerder dit seizoen wonnen de Amsterdammers in Limburg met maar liefst 0-13. Zo'n afgang wil VVV zich dit keer besparen.

"Wij hebben die 0-13 al lang uit onze hoofden gezet", zegt VVV-middenvelder Simon Janssen in het Algemeen Dagblad. "Ik zeg altijd maar zo: beter één keer met 13-0 verliezen, dan dertien keer met 1-0. Hoe moeilijk het ook wordt tegen Ajax; ook in Amsterdam gaan we voor een goed resultaat."

Janssen is die 0-13 niet helemaal vergeten. "Natuurlijk was het pijnlijk om mee te maken. Alleen: het blijft wel Ajax, hè. Persoonlijk baal ik er op dit moment meer van dat we tegen RKC in de slotminuten de drie punten weggaven (3-3). Bij winst hadden we rechtstreekse handhaving nog in eigen hand gehad. Dat frustreert. Zeker ook bij onze fans."

Voor VVV scheelt het dat Ajax met Edson Álvarez en Nicolás Tagliafico al twee basisspelers op vakantie heeft gestuurd. "Ja, maar ik geloof dat ze bij Ajax wel meerdere goede spelers hebben...", relativeert Janssen, die niet weer op een 13-0 nederlaag rekent. "Nee, gaat ook niet gebeuren. Zo'n uitslag willen we nooit meer meemaken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›