''Voor Blind wil De Boer sowieso een uitzondering maken''

0
''Voor Blind wil De Boer sowieso een uitzondering maken''

Valentijn Driessen denkt dat Virgil van Dijk mogelijk in de eindfase van het EK nog een rol had kunnen spelen. De chef voetbal van De Telegraaf trekt hierin de vergelijking met Ajax-verdediger Daley Blind.

"Voor Daley Blind (ook geblesseerd, red.) wil De Boer sowieso een uitzondering maken door hem op te laten trainen bij het Nederlands elftal in aanloop naar het EK. Voor Van Dijk gold hetzelfde. Als Van Dijk dat had verzocht aan bondscoach De Boer. Dat verzoek is helaas niet gekomen", begint Driessen in De Telegraaf.

"Hoe mooi zou het zijn geweest als Nederland, dat sowieso wil reiken tot de halve finale, in die laatste EK-duels zou kunnen beschikken over Van Dijk", aldus Driessen. "Dan had hij zijn meerwaarde kunnen hebben in wedstrijden en in de periode daarvoor alleen al met zijn aanwezigheid een positieve invloed kunnen hebben op de spelersgroep. Als een tijdelijke non-playing captain."

"Van Dijk en bondscoach Frank de Boer stonden niet open voor deze uitzondering en dat is een gemiste kans", besluit de journalist.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›