Brobbey neemt Driessen op de hak: ''Denkt dat hij alles weet''

0
Brobbey neemt Driessen op de hak: ''Denkt dat hij alles weet''

Brian Brobbey wilde na het Europa League-duel tegen Lille OSC toch bij Ajax blijven. De gesprekken met Ajax gingen daarna niet zoals hij wilde, waardoor hij naar RB Leizpig vertrok.

"Na de wedstrijd tegen Lille deed Marc Overmars opnieuw een aanbod. Ik zei toen dat ik zou blijven. Daarna is er iets niet goed gegaan", zegt Brobbey bij Bij Andy in de Auto. "Ik ga iedereen missen, Ajax is mijn familie."

Ajax zou Brobbey ruim één miljoen euro hebben aangeboden om bij tekenen, zo was destijds lezen in de Telegraaf. "Valentijn Driessen en Mike Verweij (journalisten van die krant, red) weten het toch allemaal beter. Dus als zij één miljoen zeggen zal het wel kloppen, maar dat is het sowieso niet.

Brobbey vervolgt: "Zij praten altijd wat. Negen van de tien keer is het nieuws slecht. Valentijn denkt dat hij alles weet. Dat mensen zeggen dat ik ben weggegaan voor het geld klopt ook niet. Er is eerlijk tegen mij gezegd dat ik volgend seizoen niet veel zou gaan spelen. Als je niet speelt moet je minuten bij Jong Ajax gaan maken."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›