''Feyenoorders voelen zich verraden, bedrogen, opgelicht''

0
''Feyenoorders voelen zich verraden, bedrogen, opgelicht''

Steven Berghuis speelt de komende seizoenen in het shirt van Ajax. Frank Heinen, columnist van Voetbal International, hoopt dat de fans van beide clubs zich rustig kunnen houden.

"Feyenoorders voelen zich verraden, bedrogen, opgelicht. Maar zijn ze dat ook? Mwah", schrijft Heinen bij Voetbal International. "Hoogstens een beetje het bos in gestuurd, op dezelfde manier waarop tegenstanders van Berghuis misleid worden wanneer ze denken: hij zal toch niet wéér naar binnen trekken en met links op doel knallen?"

"De hele reden dat Berghuis de afgelopen jaren met afstand de beste speler van Feyenoord was, was juist omdat hij een fanaticus is die wil winnen ten koste van alles. Die instelling heeft de club de afgelopen seizoenen behoed voor nog meer teleurstellingen dan er nu al te slikken waren", vervolgt Heinen. "Maar hoe groot is de kans dat zo’n figuur níet voor zichzelf kiest als de gelegenheid zich voordoet?"

Volgens Heinen is de overstap naar Ajax logisch. "En hoe kwalijk is het eigenlijk dat iemand wiens hele leven eruit bestaat zich op alle vlakken zoveel mogelijk te verbeteren de kans grijpt om zich op alle vlakken te verbeteren? Wat een ei zou Berghuis zijn geweest wanneer hij bij Feyenoord was gebleven. Een sympathiek ei, een aandoenlijk ei, een populair ei, maar toch: een ei. En zou een ei ooit de beste speler van Feyenoord kunnen worden? Nein."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›