'Mallorca-ganger Carlo doodgeschopt door agressieve Ajax-fans'

0
'Mallorca-ganger Carlo doodgeschopt door agressieve Ajax-fans'

De dood van de onschuldige Carlo Heuvelman op Mallorca zou aangericht zijn door Ajax-aanhangers. Bronnen op het eiland meldden dat deze geen Feyenoord-aanhangers tolereerden.

Dat weet De Telegraaf te melden. Zondag overleed de 27-jarige Carlo uit Waddinxveen, hij werd na het uitgaan meermaals tegen zijn hoofd geschopt. De jongens die Carlo schopten hadden verder geen idee wie hij was. "Vlak voordat het geweld losbarstte, werd iets geroepen over Ajax en Feyenoord, ving Mitchell (ooggetuige, red.) op", schrijft verslaggever Marcel Vink.

"De Ajax-fans zouden door hebben gehad dat het slachtoffer uit de regio Rotterdam kwam, waarna de aanval werd ingezet. Bekenden van Carlo maken duidelijk dat hij Ajax-supporter was." Een van de vermeende daders is op Mallorca opgepakt, maar is hij inmiddels alweer vrij gelaten. De rest is direct teruggegaan naar Nederland. Hoe het vervolg eruit ziet en of zij aangeklaagd worden is niet duidelijk.

Het ging volgens omstanders echt om 'Ajax-fans'. "Ze spreken van witte jongens uit de (wijde) regio Amsterdam die veel hadden gedronken en doelbewust keken waar ze problemen konden veroorzaken", besluit Vink.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›