Berghuis officieel Ajacied: ''Het moet wel allemaal nog even landen''

0
Berghuis officieel Ajacied: ''Het moet wel allemaal nog even landen''

Steven Berghuis mag zich officieel speler van Ajax noemen. De Feyenoord-fans zijn daar minder blij mee, maar de voormalig publiekslieveling is vol lof over zijn nieuwe werkgever.

"Het voelt goed om hier te zijn. Het moet wel allemaal nog even landen, maar dat is normaal denk ik", vertelt Berghuis aan Ajax TV. "Ik kijk er echt enorm naar uit. Ik was er voor mezelf wel uit dat ik graag een nieuwe uitdaging wil aangaan om mij te blijven ontwikkelen als voetballer. Toen Ajax concreet werd, ging ik er over nadenken en kwam ik wel tot de conclusie dat dit voor mij een goede stap zou zijn om een betere speler te worden."

Vijf jaar in Rotterdam: dan kun je eigenlijk niet naar Ajax gaan. "Ik heb niet getwijfeld. Ik heb een weloverwogen keuze gemaakt en er goed over nagedacht. Ik heb er ook goed over gesproken met de mensen die mij al van jongs af aan kennen."

Toch is Berghuis positief. "Het is natuurlijk niet zomaar een stap, maar ik sta er achter en het is een mooie uitdaging. Het is een heel mooi iets, zo wil ik er wel naar blijven kijken. Ik wil succes behalen met deze club", zo besluit Berghuis.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›