Ajax-spelers hielpen bij transfer Berghuis: ''Gaf een goed gevoel''

0
Ajax-spelers hielpen bij transfer Berghuis: ''Gaf een goed gevoel''

Steven Berghuis zat bij de EK-selectie van Oranje. Daar waren ook veel Ajacieden aanwezig en die hielpen Ajax met het forceren van een transfer van de buitenspeler.

"Ik wilde het tijdens het EK eigenlijk parkeren en er niet te veel over nadenken", vertelt Berghuis tegenover de Ajax-clubkanalen. "De Ajax-spelers bij Oranje herinnerden me er elke dag alleen even aan. Dat gaf ook wel een goed gevoel: naast dat de club achter deze transfer staat, is dat ook het geval bij mijn nieuwe teamgenoten."

Vier jaar is de periode die hij officieel in Amsterdam gaat verblijven. Zijn doelen? "Ik wil zoveel mogelijk prijzen winnen en beter worden. Ik wil mezelf meten met de allerbesten. Die kans is hier, met het Champions League-voetbal. Daar word je alleen maar beter van. Ik wil in de Champions League mooie dingen laten zien met Ajax."

Ook Erik ten Hag en hij hebben al de nodige gesprekken gehad. Hoe verliep dat? "Hij verwacht dat ik mijn eigen spel hiernaartoe meeneem. Hij wil dat ik mezelf ben. Ik zal dat moeten laten zien."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›