Boskamp haalt uit: ''Die smeerlappen zijn ook gewoon gevlucht''

0
Boskamp haalt uit: ''Die smeerlappen zijn ook gewoon gevlucht''

Het nieuws van de doodgeschopte jongen op Mallorca is ook de heren van De Oranjezomer hard aangekomen. De 27-jarige Carlo Heuvelman uit Waddinxveen overleed zondag op Mallorca nadat hij een paar dagen eerder door een groep Nederlandse jongens tegen zijn hoofd werd geschopt.

Carlo zou zijn aangevallen door het groepje 'Ajax-fans', omdat hij Feyenoord-supporter zou zijn. "Je schaamt je toch ook dat je Nederlander bent als je dat soort berichten leest", zegt Johan Derksen bij De Oranjezomer. "Ik betrapte me erop dat ik blij was dat die ene vogel die de sleutel terug moest brengen nog gepakt was, waardoor die anderen in Nederland natuurlijk ook gepakt worden. Als je met dit idee op vakantie gaat, dan ben je ziek."

"Wat een ellende man, dat is niet normaal", reageert Jan Boskamp. "Die smeerlappen zijn ook nog een dag eerder weggegaan, gewoon gevlucht." René van der Gijp is het daarmee eens. "Het is toch bizar dat jij als 27-jarige knaapje lekker op vakantie gaat, dat je gewoon doodgetrapt wordt man. Om niks!"

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 14 August 2021
21:00
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›