Antony tegen Mexico: ''Het wordt een hele zware wedstrijd''

0
Antony tegen Mexico: ''Het wordt een hele zware wedstrijd''

Ajacied Antony schittert momenteel met zijn vaderland Brazilië op de Olympische Spelen. De begaafde dribbelaar van Ajax neemt het in de halve finale op tegen Mexico.

"Ik denk dat ik beter ben geworden naarmate het toernooi vorderde", aldus de Ajacied tegenover FIFA.com. "Spelen op de Olympische Spelen was het realiseren van een grote droom en het dragen van het Seleção-shirt is altijd een grote eer, maar ik wil mijn team meer helpen en de gouden medaille-droom levend houden."

De Elastico zit in zijn trukendoos en daar maakte hij al vakkundig gebruik van. "Ik ben erg blij om deze truc in de praktijk te brengen, uiteraard met respect voor de tegenstander en om het functioneel te doen. Het kwam vanzelf en ik probeer er altijd iets van te maken."

Nu wacht Mexico dus op de Olympische Spelen. "Mexico is een uitstekende ploeg. Het wordt een hele zware wedstrijd. Maar we zijn ons ook bewust van onze eigen kwaliteiten. Het wordt een geweldige wedstrijd en ik hoop dat we winnen. De ploeg heeft veel vertrouwen, maar voetbal is vol verrassingen."

 

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 25 September 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›