Jansen erkent zorgen bij Ten Hag: ''Ze werden letterlijk weggeblazen''

0
Jansen erkent zorgen bij Ten Hag: ''Ze werden letterlijk weggeblazen''

Ajax speelde afgelopen week in een oefenduel gelijk tegen RB Leipzig. Ajax-watcher Freek Jansen weet dat er zorgen zijn bij Erik ten Hag na dat duel.

"Ze werden letterlijk weggeblazen. Op vrijdag zaten we met Ten Hag en hij was ontevreden over hoe de internationals zijn teruggekeerd. Ze zijn niet zo fit als hij gehoopt had, dus bepaalde oefeningen hebben ze nog niet kunnen doen. Ik denk dat het een sneer was naar hoe er bij Oranje getraind is", begint Jansen bij VoetbalPraat.

"De Argentijnen hebben de Copa América gespeeld. Ze hadden hun basiskamp in Argentinië en zijn dus de hele tijd heen en weer gevlogen tussen Argentinië en Brazilië", vervolgt Jansen. "Ze hadden allebei geen basisplek, dus ze hebben in die maand heel weinig minuten en trainingsminuten gemaakt. Zij lagen dus iets verder achter."

Ook de Oranje-internationals kwamen met een achterstand terug bij Ajax. "De Nederlandse internationals, Klaassen, Berghuis en Gravenberch, hebben ook veel minder minuten gemaakt. En tussendoor hebben ze blijkbaar ook niet zo veel arbeid geleverd."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 25 September 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›