Driessen 'schrok van Ajax': ''Daar is nog wel werk aan de winkel''

1
Driessen 'schrok van Ajax': ''Daar is nog wel werk aan de winkel''

Valentijn Driessen vindt het bijzonder hoe rustig er bij Ajax wordt omgegaan met de 0-4 nederlaag tegen PSV. De journalist van De Telegraaf vindt dat Ajax er minder op staat dan in voorgaand seizoen.

"Ik vond het niet eens zo vreemd, omdat PSV gewoon verder is in de voorbereiding", zo begint Driessen bij een video-item van De Telegraaf. "Wat ik wel vreemd vond, was de gelatenheid waarmee een 0-4 nederlaag door de kampioen werd geaccepteerd."

"'In de aanval is het heel veel van hetzelfde. Allemaal graag in de bal willen komen", vervolgt hij. "Van Tadic weten we het, Berghuis is hetzelfde verhaal en Haller heeft weinig diepgang. Je moet hem echt als eindstation in de zestien zien te vinden."

Driessen is benieuwd of Ajax nog de transfermarkt op gaat. "Ik schrok best wel van Ajax en ik denk dat daar nog wel wat werk aan de winkel is. Ze hebben gewoon een diepgaande man nodig in de aanval."

1 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

  • 14 Aug 2021 om 13:38
    Ooh gelukkig Valentijn Driessen vindt dat. Dan hoeven we ons nog niet echt zorgen te maken. Weer een zielig stukje van een man die zo graag journalist wil zijn maar niet verder komt dan onzinnig gezaag aan de "poten" van ten Hag.
Saturday 25 September 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›