Driessen kritisch op Ajax: ''Daar moet je voor uitkijken''

0
Driessen kritisch op Ajax: ''Daar moet je voor uitkijken''

Valentijn Driessen vond David Neres zaterdag sterk spelen bij Ajax tegen PEC Zwolle. De chef voetbal van De Telegraaf denkt dat de Braziliaan nog van waarde gaat zijn voor Ajax.

"De uitdagingen liggen in een paar topwedstrijden in de competitie. Alleen, je moet wel uitkijken dat je niet te veel gas terugneemt en dat je er dan een keertje mee om je oren wordt geslagen. Dat ligt natuurlijk wel op de loer", begint Driessen in De Telegraaf. "Dat hebben we vorig jaar natuurlijk al een keer meegemaakt met FC Twente-thuis."

Uit bij PEC Zwolle mocht Neres in de rust invallen. "Kijk dan maar uit dat je niet onder een ondergrens zakt als Ajax, omdat het allemaal zo makkelijk gaat", vervolgt Driessen. "Nu zie je dat je Neres ook gewoon nog hard nodig hebt. Die had inderdaad een goede invalbeurt."

Steven Berghuis speelde als aanvallende middenvelder. "Natuurlijk gaat er wel eens wat mis, maar hij wilde wel voor het elftal arbeid verrichten. Daar kwam ook die eerste goal uit natuurlijk. Dat was een geweldige loopactie van hem, dat hij om Tadic heen gaat."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 25 September 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›