Tadic niet in de spits? ''Laten we dat niet gaan verheerlijken''

0
Tadic niet in de spits? ''Laten we dat niet gaan verheerlijken''

Als het aan René van der Gijp ligt is Sebastian Haller basisspeler tijdens het Champions League duel tegen Sporting Lissabon. Dusan Tadic in de spits lijkt hem geen goed plan.

"Dat is toen een keer goed gegaan in de tijd van Juventus-uit en Real Madrid-uit, maar laten we dat niet gaan verheerlijken", aldus Van der Gijp bij Veronica Inside."'Haller mag tegen PEC Zwolle, NEC, SC Cambuur en Sparta spelen, maar zodra ze in het vliegtuig stappen, moet Haller weten dat hij op de bank gaat zitten. Dat moet je niet doen."

Wel is er ook kritiek. "Het is niet het beste aanspeelpunt en hij is niet de allersnelste. Ik kan niet iets zeggen wat hij als een malle beheerst, dus staat er nog maar één ding voor hem en dat is 25 doelpunten maken. En die maakt hij ook. Dat heeft hij prima gedaan."

Hans Kraay jr. snapt de fans van Ajax niet. "De Ajax-supporters begonnen ietwat te fluiten naar hem. Ziyech had daar lak aan en veranderde niet, maar het gaat niemand helpen. Je moet niet gaan fluiten naar iemand, ook niet als hij drie kansen mist".

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 25 September 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›