Driessen wil Onana in basiself: ''Verschil is levensgroot''

0
Driessen wil Onana in basiself: ''Verschil is levensgroot''

Valentijn Driessen en Kenneth Perez zijn het niet eens over wat Ajax met André Onana moet doen. Driessen vindt dat Ajax de doelman moet gebruiken vanwege zijn kwaliteiten, terwijl Pérez van mening is dat Onana geen speelminuten mag krijgen vanwege zijn gedrag.

"Er hangt veel meer vanaf dan alleen dat ene principe", zegt Driessen in Voetbalpraat van ESPN. "Er zit een heel bedrijf achter. Je staat dadelijk met Pasveer tegen Dortmund bij de Gelbe Wand of je staat er met Onana. Er hangen werkgelegenheid en inkomsten vanaf bij Ajax."

Pérez zou de doelman principieel al niet opstellen, alleen denkt hij ook dat ritme een probleem is. "Onana heeft straks een jaar lang niets gedaan. Dus is hij dan alsnog de veel betere keeper dan Stekelenburg? Stekelenburg heeft het laatste jaar gekeept en Onana een jaar niet. Alsof Stekelenburg niet kan keepen tegen Sporting Lissabon."

Driessen vindt het niveauverschil tussen Onana en Maarten Stekelenburg te groot. "Het verschil is levensgroot", oordeelt hij. "Stekelenburg hoort toch niet bij de eerste 25 van Europa? Onana was één van de beste keepers van Europa."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 25 September 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›