Spaan lovend over opgeleefde Mazraoui: ''Ik zet Mazraoui bovenaan''

0
Spaan lovend over opgeleefde Mazraoui: ''Ik zet Mazraoui bovenaan''

Henk Spaan is lovend over Noussair Mazraoui. De rechtsback startte bijzonder goed aan het seizoen en dat is de columnist niet ontgaan.

"Wie zet je als eerste op het wedstrijdformulier? Ik zet Mazraoui bovenaan, zeker nu hij in een vorm steekt als nooit tevoren", geeft Spaan aan in zijn column voor Het Parool. "Hij kan een man voorbij, heeft een steekpass, kan een bal terugtrekken naar de penaltystip en knijpt als de beste bij een counter van de tegenstander. En vergeet zijn schot niet, de doelpunten tegen Bayern en Benfica in dát seizoen."

Met een fitte selectie heeft Ten Hag moeilijke keuzes voor de boeg. "Als Ajax tegen de per definitie strontvervelende Portugezen "het gif" van de Zuid-Amerikanen niet denkt te kunnen missen, wie is dan het slachtoffer?", vraagt Spaan zich af. "Blind? Niemand kan zich dat voorstellen, hoewel zijn vorm ver te zoeken is. Dus óf Tagliafico wordt het slachtoffer, óf Martínez, óf, ik durf het bijna niet te zeggen... Gravenberch, omdat Blind als eerste op het formulier wordt gezet door de man die erover gaat. Desnoods met de punt naar achteren."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 25 September 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›