Ajax-opponent Besiktas ambitieus: ''Ons doel is de volgende ronde''

0
Ajax-opponent Besiktas ambitieus: ''Ons doel is de volgende ronde''

Ajax neemt het in de groepsfase van de Champions League op tegen Borussia Dortmund, Sporting Portugal en Besiktas. Besiktas-trainer Sergen Yalcin wil met zijn ploeg graag de volgende ronde behalen, maar is ook realistisch.

"We zijn blij en trots dat we aan de Champions League mogen meedoen", zo vertelt Yalcin op een persconferentie. "Ons doel is om de volgende ronde te bereiken, maar ik wil benadrukken dat dit een zeer lastige opgave is. Ons doel behalen zal niet gemakkelijk zijn."

"We hebben het laagste budget van de vier ploegen in deze poule", vervolgt de trainer. "Budget speelt zeker een rol, maar wel tot op zekere hoogte. De teamprestatie en het verlangen van de spelers zijn veel belangrijker. Als wij iedere wedstrijd strijd leveren, geloof ik dat we kunnen slagen in onze missie."

Yalcin durft zich niet te wagen aan een voorspelling. "Het is moeilijk om te voorspellen hoe deze groep zal verlopen. We spelen tegen sterke en snelle teams. We gaan proberen om ons eigen spel te spelen en hopen dat we het publiek kunnen laten genieten. Als Besiktas gaan we ons best doen om heel Turkije trots te maken", aldus Yalcin.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 25 September 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›