Ten Hag: ''Hebben al laten zien dat we ook van Benfica kunnen winnen''

0
Ten Hag: ''Hebben al laten zien dat we ook van Benfica kunnen winnen''

Voor Ajax begint woensdagavond het nieuwe Champions League-avontuur. De Amsterdammers nemen het in Lissabon op tegen Sporting Portugal. Trainer Erik ten Hag weet dat Nederlandse clubs het vaak lastig hebben tegen Portugese teams.

"We hebben twee jaar geleden al laten zien dat we ook van Benfica kunnen winnen", zegt Ten Hag op de persconferentie. "Maar we moeten niet in het verleden leven, maar in het nu. We moeten niet bezig zijn met dat we van Benfica hebben gewonnen, maar ook niet met het negatieve record."

Gevraagd werd aan Ten Hag of zijn ploeg al in topvorm is. "Nog geen enkele ploeg is in topvorm, dat komt in het voorjaar pas. We moeten wel klaar zijn voor de Champions League en dat zijn wij. We hebben een aanloop gehad met hobbels, maar daar zijn wij overheen gegroeid."

"Het team is gegroeid, de individuele spelers zijn gegroeid en we zijn in een betere conditie gekomen. We zijn nu op elkaar in gespeeld en we zijn klaar. Ik kijk er naar uit om ons te kunnen meten met een heel goede ploeg", zo besluit Ten Hag.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 25 September 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›