Ten Hag laat Pasveer staan: ''Op één na beste keeper van Eredivisie''

0
Ten Hag laat Pasveer staan: ''Op één na beste keeper van Eredivisie''

Remko Pasveer is de afgelopen wedstrijden de doelman van Ajax. Tegen Sporting Portugal ging de goalie tweemal groots in de fout. Erik ten Hag zegt dat de positie van de doelman niet ter discussie staat bij Ajax.

"Je ziet dat hij zich moet aanpassen en dat is ook logisch", begint Ten Hag vrijdagmiddag op de persconferentie. "Hij was vorig jaar na Stekelenburg de beste keeper in de Eredivisie. Dat vind ik nog steeds. Maar hij moet wel op een hoger niveau gaan acteren. Die stap zal hij moeten zetten."

Ten Hag vindt dat Pasveer zich ontwikkelt bij Ajax. "Maar, zoals je weet, zijn we allemaal ongeduldig. We willen het heel snel. Het is een fantastisch mooie uitdaging voor hem om die stap te zetten. We hebben er alle vertrouwen in dat hij dat gaat doen."

Wat moet Pasveer verbeteren volgens zijn trainer? "Hij moet vooral sneller situaties doorzien. Hij komt ook in een nieuwe ploeg, waarin hij de spelers moet leren kennen en hun specifieke kwaliteiten. Het samenspel met de laatste linie is ontzettend van belang."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 30 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›