Haller blij met Ajax: ''Een genot om in dit team te spelen''

0
Haller blij met Ajax: ''Een genot om in dit team te spelen''

Sébastien Haller geniet van de wedstrijden in de Champions League. Hij scoorde viermaal op bezoek bij Sporting Portugal, maar ook thuis tegen Besiktas was het raak.

"Ik ben heel blij, tevreden en trots", vertelt Haller via de clubkanalen van Ajax. "Dit is bijzonder, want mijn familie was hier. We wonnen de wedstrijd, de fans waren ongelofelijk. De sfeer was waanzinnig, echt kippenvel. Je hoort de muziek als de wedstrijd begint. Iedereen was zeer gefocust en we hebben de klus geklaard. Dus het was een perfecte avond."

Hij blijft ook kritisch, grote kansen gingen naast. "Die avonden heb je ook. Je bent tevreden, maar je denkt toch aan de goals die je had moeten maken. Zo zijn spitsen, je denkt meer aan de gemiste kansen dan aan je goals. Dat is het leven van een aanvaller. Je wilt altijd meer goals. Je denkt te veel na, zelfs als het niet jouw schuld was of er een goede redding werd gemaakt. Toch denk je: met een doelpunt meer was het nog beter geweest."

Hij is blij met de groep bij Ajax. "Het is een genot om in dit team te spelen. Er is veel positiviteit en het zijn goede jongens. De mentaliteit is ook goed. De jonge spelers luisteren altijd naar adviezen en ze willen altijd beter worden. Dus ik denk dat we op de goede weg zitten en we gewoon zo door moeten gaan. Dit is een leuk team."

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 30 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›