Berghuis-fluitconcert in De Kuip: ''Ik vind het teleurstellend''

0
Berghuis-fluitconcert in De Kuip: ''Ik vind het teleurstellend''

Steven Berghuis werd maandagavond geregeld uitgefloten als hij aan de bal was. Het Nederlands elftal speelde tegen Gibraltar (6-0) in De Kuip. De linkspoot maakte deze zomer een gevoelige overstap door van Feyenoord naar Ajax te verkassen.

Waarschijnlijk zaten er meerdere Feyenoord-supporters in het stadion. "Ik ben een beetje teleurgesteld in het publiek", vertelt Rafael van der Vaart bij de NOS. "Berghuis is vrij veel uitgefloten. Als je een interland speelt, mag je toch verwachten dat het thuispubliek je ondersteunt? Wij zitten hier achter het glas en hoorden het."

Bij Van der Vaart heerst vooral teleurstelling. "Er zitten heel veel Feyenoord-fans, maar ik vind het teleurstellend. Je moet een speler in bescherming nemen. Heel veel mensen deden het niet, maar ik kon het goed horen. Dat moet niet zo zijn", besluit hij.

Collega Pierre van Hooijdonk is het met hem eens. "Als het Nederlands elftal hier speelt, is iedereen Oranje. Ajax, Feyenoord of PSV moet dan niks uitmaken", aldus de analist.

0 reacties ›
Om een reactie te plaatsen dien je in te loggen of te registreren, dit duurt maar 1 minuut!

Saturday 30 October 2021
18:45
Bekijk agenda › Voorspel wedstrijd ›